alistriathlon.blogg.se

En triathlets träningsblogg. Från barbapappa (som kan förvandla sig till en lekplats), till Ironman Kalmar 2013

2012-10-19 Äntligen fredag!

Publicerad 2012-10-19 09:33:21 i Allmänt,

Då var det fredag. Gårdagen avslutades med ett "lätt" cykelpass det var kräksvarning på den. Henke körde sitt vanliga pass 4x8min med 2min vila emellan och hela tiden försöka öka motståndet. Det är jobbigt jag lovar. och nya maxpulser slogs hela tiden. Efter dessa "futtiga" 4 intervaller så var det dags för 4minutes in hell. dvs 20sek så tungt det bara går att orka få runt tramporna sedan 10sek vila helt stilla trampor för att sedan sparka igång det hela igen..och så hålla på 4minuter...JA det är jobbigt...pulsklockan gjorde inget annat än skrek...först att det var för hög pulszon för att sedan ljudligt och vibrationsmässigt påpeka att det var för låg iaf. kändes det så ;-). Sedan var det juh slut...eller inte...då var det enbens cykling som gällde....dvs 30sek med bara en trampa för att träna rundtrampet även det på ganska högt motstånd för att tvingas använda rundtramp för att få runt det. och så byta fram och tillbaka...sedan var det slut...och det var även jag...på vinglande ben upp till omklädningsrummet med de andra medans Henke...han skulle ta och springa lite på löpbandet...jösses...där är jag INTE än...
 
Kändes i mitt onda ben igår efter träningen. Jag hade ju tagit skorna med klossar för att köra lite rundtramp som var delvis orsak till problemet från början. Men idag känns det nog lite bättre än innan faktiskt. Åhh kanske är jag på rätt väg till sist...varit jobbigt med detta benet som gjort att jag inte kunnat springa överhuvudtaget på nog 2månader nu..
 
Nu blir det ett par dagars vila...Kanske ett cykelpass på lördag eller söndag... Känns som att kroppen inte riktigt hinner återhämta sig emellan passen.  
 
 
Ha en trevlig helg och JA jag vet att jag skall bli bättre på att ta lite bilder. 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Henrik Ahlqvist

40år. Bor i villa inne i Kalmar med mina två underbara odågor till katter, de gulliga ligisterna Doris och Smurfan. Kallas för Alis sedan jag var barn som en förkortning av mitt efternamn därav namnet på bloggen. Jobbar som fastighetsmäklare. Förvaltar lite egna hus samt försöker mig på lite daytrading ibland. Med ett nyligen funnet intresse för triathlon.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela